Tijdelijke plaat wit + maandcode

Tijdelijke plaat wit + maandcode

Niet meer leverbaar in heel Nederland , wordt alleen geleverd door eigen koerier binnen groot Kennermerland.

De tijdelijke kentekenplaat is wit en is aan de linkerzijde van een verticaal ingeslagen maandnummer voorzien. Dit nummer bepaald tot hoelang deze kentekenplaat geldig is. Voor brom- en snorfietsen bestaat er ook een tijdelijk een tijdelijke witte kentekenplaat.

€0,00
€17,50 /plaat
Artikelnummer:
Besteleenheid:
per plaat
Bestellen

stel uw tijdelijke plaat samen :

Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Deze keuze is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!
Dit veld is verplicht!

Kentekenplaat verloren wat nu? Witte kentekenplaat als tijdelijk kentekenplaat -

Een kentekenplaat verliezen is niet iets waar u zomaar vanuit gaat. Toch kan het u onverwachts overkomen. U mag niet meer rijden. Wanneer deze vermissing samengaat met het kwijtraken van uw kentekenbewijs heeft u een probleem. De politie is verplicht een proces-verbaal op te maken voor het verplichte aanvragen van kentekenplaat en kentekenbewijs. Deze kentekenplaten of kentekenbewijzen kunnen verloren of gestolen zijn, u hoeft hiervan geen aangifte te doen. U kunt deze kentekenplaten direct door een kentekenplaatfabrikant bij laten maken. 

Het tijdelijke kentekenplaat is wit en is aan de linkerzijde van een verticaal ingeslagen maandnummer voorzien. Dit nummer bepaald tot hoelang dit kentekenplaat geldig is. Voor brom- en snorfietsen bestaat er ook een wit tijdelijk kentekenplaat.